Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.11.2008.

11:54

Drogba pred suspenzijom

Napadač Čelsija Didje Drogba priznao je da se nasilno ponašao na meču sa Barnlijem u okviru Karling kupa.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Reprezentativac Obale Slonovače bi zbog bacanja predmeta u publiku mogao da dobije tri meča suspenzije. Sudija na meču Kit Straud je napisao u izveštaju disciplinskoj komisiji da nije video da je Drogba bacio išta u publiku, ali da ga je kaznio žutim kartonom zbog provociranja protivničkih navijača.

Međutim, fudbalska asocijacija Engleske i Metopoliten policija su narednog dana ispitali slučaj, pre nego što je zvanično telo izdalo saopštenje.

"Napadač Čelsija Didje Drogba je priznao da je kriv za nasilno ponašanje. Komisija će doneti odluku na osnovu snimka i pisanih izveštaja", piše u saopštenju fudbalske asocijacije.

Čelsi je eliminisan na penale 5:4, a Drogba se odmah posle meča izvinio zbog svojih postupaka.

"Želim da nešto razjasnim. Pokušao sam da proslavim gol, a oni su bacali predmete ka meni. Pogrešio sam što sam uzvratio i ukoliko je neko povređen, ja se izvinjavam. To nije ono što treba da se radi na fudbalskoj utakmici. Sve se desilo u momentu i ja žalim zbog toga", rekao je on.

Uobičajena kazna za takvo ponašanje je tri meča suspenzije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve