Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.11.2008.

22:03

Lev izostavio Fringsa za Engleze

Selektor nemačke reprezentacije Joakim Lev izostavio je sa spiska igrača za prijateljski meč sa Engleskom vezistu Verdera Torstena Fringsa.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Njih dvojica su nedavno imali sukob, koji jre rešen, a iz Fudbalskog saveza Nemačke rečeno je da su se Lev i Frings ranije dogovorili o izostanku iskusnog igrača za meč sa Albionom. Povređeni su kapiten Mihael Balak, Lam, Fric i Jansen, pa je šef stručnog štaba ’pancera’ pozvao trojicu debitanata – Marvina Kompera, Tobijasa Vajsa i Marsela Šefera.

Komper (odbrana) i Vajs (napad) imaju po 23 godine i nastupaju za Hofenhajm, trenutno drugoplasirani tim Bindeslige. Šefer je 24-godišnji igrač odbrane Volfsburga.

„Želimo da iskoristimo poslednji meč ove godine kako bismo isprobali neke nove stvari. Moramo da znamo šta da očekujemo naredne godine“, rekao je Lev.

Mladi trener nije pozvao 39-godišnjeg golmana Jensa Lemana, koji je želeo da se oprostio od reprezentativnog dresa, zato što misli da je bitno da njegovi naslednici (Rene Adler i Tim Vize) steknu još iskustva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve