Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.11.2008.

14:07

Kasano objavio autobiografiju

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Italijanski fudbalski internacionalac, prvotimac Sampdorije Antonio Kasano objavio je autobiografsku knjigu pod nazivom "Sve ću vam reći" u kojoj je priznao da je mogao da bude kriminalac, da se kladio na utakmice na kojima je igrao i da je spavao sa više od 700 žena. Italijanski mediji navode da je Kasano u toj knjizi otkrio mnoge nepoznate detalje iz svog života, a kao najhrabrije priznajne ističu činjnicu da je javno rekao da se kladio na mečeve u kojima je bio učesnik.

"Nisam to radio zato što sam glup, već što sam nameravao da na taj način zaradim novac", objasnio je 26-godišnji napadač.

U autobiografiji Kasano je priznao i da je samo malo nedostajalo da postane kriminalac i da je tu sudbinu izbegao samo zahvaljujući fudbalu. U knjizi je naglasio da je detinjstvo u njegovom rodnom Bariju bilo puno izazova i da su mnogi njegovi vršnjaci završili kao članovi kriminalnih bandi, a da je njega sport odveo na suprotnu stranu.

Poznati fudbalski as istakao je i da je, od kako je postao popularan, spavao sa više od 700 žena, a da je 20 od njih bilo iz estradnog sveta. Kasano je priznao i da je seks često upražnjavao i pre utakmica, iako su mu treneri to branili i naveo da je upravo tada odigrao najbolje partije u karijeri.

Italijanski mediji tvrde da će Kasanova autobiografija privući veliku medijsku pažnju i podsećaju da se popularni golgeter trenutno zabavlja sa 17-godišnjom Karolinom Marćialis.

U dosadašnjoj karijeri Kasano je, osim za Sampdoriju, nastupao i za Bari, Romu i španski Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve