Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.11.2008.

09:58

CZ: Večeras izbori, Tana favorit

Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće večeras novog predsednika.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Više od dva meseca nakon ostavke Toplice Spasojevića kandidati za njegovog naslednika su aktuelni vršilac dužnosti predsednika Den Tana i Zoran Bingulac. Tana na skupštinu dolazi kao za sada jedini zvanični kandidat, nakon što je Radna grupa odbila kandidaturu Zorana Bingulca zbog njegovog političkog angažmana. Ipak, očekuje se da će Bingulac biti predložen od dela članova Skupštine, pa će se u trci naći dva kandidata.

Mediji, ipak, veliku prednost daju Den Tani, koji je za najbliže saradnike izabrao Vladimira Jugovića i Marka Miškovića, dok se Zoran Bingulac opredelio, između ostalih, za Dušana Savića i Vladicu Popovića.

Na večerašnjoj sednici Skupštine na stadionu Crvene zvezde, koja počinje u 18 časova, glasaće 76 članova, a za izbor novog predsednika dovoljna je prosta većina.

Zoran Bingulac je početkom nedelje predstavio svoju kandidaturu, dok je Den Tana pre nekoliko dana rekao da se neće oglašavati u medijima dok se izbori ne završe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve