Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.11.2008.

01:14

KK: Ispao Viljareal, prošla Barsa

U sredu su odigrani revanš mečevi četvrte runde Kupa Španije. Dalje su prošli Barselona, Valensija i Atletiko Madrid, dok je Viljareal ispao.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

’Žuta podmornica’ je u prvom meču izgubila čak sa 5:0 od Poli Ehidoa, a u revanšu je bilo 1:1. Strelci su bili Molina za drugoligaša i Gilje Franko za Viljareal. Barsa je golom Lea Mesija savladala Benidorm 1:0, baš kao i u prvom okršaju. Atletiko je kod kuće igrao 0:0 sa Orihuelom, a dovoljan za prolaz bio je gol Dijega Forlana iz prvog meča.

Valensija je, posle ubedljvih 4:1 u prvoj, savladala Portugalete sa 3:0 u drugoj utakmici. Golove su dali Angulo, Mičel i Hernandes.

Valjadolid je na svom terenu igrao 2:2 sa Herkulesom, ali je zaliha iz prvog meča (5:1) bila više nego dovoljna za plasman u narednu rundu. Betis je, baš kao i u prvom dvoboju, dobio Kasteljon sa 2:0, a strelci su bili Emanja i Serhio Garsija. Deportivo la Korunja nije imala problema sa Elčeom, baš kao ni Almerija sa Rajo Valjekanom.

U tri meča susreli su se timovi iz Primere. Atletik Bilbao je proša Rekreativo uprkos porazu od 2:1. Ispostavilo se da je Ljorenteov gol iz penala u finišu prvog susreta bio presudan. Baral je postigao oba pogotka za Sporting Hihon protiv Numansije, čime je prolaz dalje potvrđen. Majorka je eliminisala Malagu.

U utorak je madridski Real ispao iz Kupa, pošto je dobio Real Union sa 4:3, a u prvom meču su izgubili sa 3:2.

četvrtak:
Sevilja - Ponferadina (prvi meč 0:1)
Hetafe - Osasuna (prvi meč 0:0)

sreda, rezultati:
Viljarreal – Poli Ehido 1:1
Espanjol – Selta 3:0
Valjadolid – Herkules 2:2
Atletiko Madrid – Orihuela 0:0
Barselona – Benidorm 1:0
Deportivo la Korunja – Elče 2:0
Majorka – Malaga 2:0
Rasing Santander – Mursija 2:0
Rekreativo – Atletik Bilbao 2:1
Betis – Kasteljon 2:0
Sporting Hihon – Numansija 2:0
Almerija – Rajo Valjekano 3:0
Valensija – Portugalete 3:0

*potamnjena su imena klubova koji su prošli dalje

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve