Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.11.2008.

21:51

Venger: "Nismo dobri u skoku"

Menadžer Arsenala Arsen Venger priznao je da njegova ekipa nije mogla u skoku da se nosi sa Stoukom, što je i glavni uzrok poraza 'tobdžija' (2:1).

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Oba gola rival je postigao posle ubacivanja Rorija Delapa. "Imali smo plan za to, naravno. Radili smo mnogo na tome, ali jednostavno nam takve situacije ne leže. Lopta se ubacuje u šesnaesterac u kojem je 20 ljudi, tu se ne snalazimo baš najbolje", izjavio je francuski stručnjak.

Venger smatra da je Arsenal bio inferioran u fizičkoj spremi.

"Videlo se da su fudbaleri Stouka fizički jači od nas. Mislim da su navijači bili u prilici da vide utakmicu sa mnogo borbe i žestokih duela, a protivnik je zaslužio pobedu".

Bivši trener Nagoje i Monaka misli da je Robin van Persi prestrogo isključen. Holanđanin je startovao na golmana Stouka Tomasa Sorensena.

"Trebalo je da dobije žuti karton. Neprihvatljivo je to što je učinio, ali crveni karton je prestroga kazna", kaže 59-godišnjak.

Arsenal naredne sedmice igra dva meča na svom Emirejtsu. Prvo dočekuju Fenerbahče u Ligi šampiona u sredu, a u subotu im u goste dolazi Mančester junajted.

"To je prilika da pokažemo koliko smo dobri".

'Tobdžije' su trenutno četvrte na tabeli Premijer lige sa 20 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve