Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.11.2008.

20:08

Milošević za B92: "Radom do titule"

Srpski fudbaler Savo Milošević, koji je osvojio titulu šampiona Rusije sa Rubinom, u izjavi za B92 kaže da je tim iz Kazanja velikim radom došao do trofeja.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

"Zaista je teško objasniti ovaj podvig nekome ko nije bio sa nama svakoga dana. Titula je normalna stvar onima koji su nas redovno gledali na treninizima i utakmicama. Formula našeg uspeha je rad koji smo uložili. Rad, rad i samo rad. Kvalitetan smo tim, što je uz malo sreće bilo dovoljno za trofej", izjavio je 35-godišnji centarfor.

Nekadašnji napadač Partizana ranije je najavio da planira da se povuče na kraju tekuće sezone. Tu odluku neće menjati iako će Rubin naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

"Ne mogu da zamislim lepši način da završim karijeru nego titulom prvaka. Ne verujem da ću igrati sledeće godine".

Rubin je naslov prvaka obezbedio trijumfom nad Saturnom, a Milošević je postigao odlučujući gol. Ekipa iz Kazanja ima deset bodova prednosti nad drugoplasiranim CSKA na tri kola pre kraja šampionata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve