Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2008.

20:12

JSL: Javor osvojio i Karaburmu

Fudbaleri Javora pobedili su u gostima OFK Beograd, sa 1:0 (0:0), u 10. kolu Jelen Superlige Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Strelac jedinog gola, pred oko 200 gledalaca na Karaburmi, bio je Račić, u 63. minutu. Tim iz Ivanjice zabeležio je tako još jedan odličan rezultat u Beogradu, nakon pobede nad Crvenom zvezdom i remijem sa Partizanom.

OFK Beogradu je to drugi uzastopni poraz, posle debakla na 'Marakani' (1:5). Beogradski tim je ispustio treće mesto, koje sada zauzima upravo Javor, sa bodom više od 'romantičara'.

OFK Beorgad – Javor 0:1 (0:0)
Račić 66

OFK Beograd: Ilić, Milovac, Markovski, Todorović, Milenović, Adamović, Mišan (Berić), Sindjić (Ignjoski), De Olivera, Jevtić, Kaluđerović (Milić).

Javor: Supić, Vuličević, Djokić, Milović, Ignjatijević, Adjuru, Sretković, Arsenijević (Dragović), Nikitović, Simić (Trifunović), Račić (Hadžibulić).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve