Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2008.

19:49

Jugović: "Dolazim, ako Tana pobedi"

Bivši fudbaler Crvene zvezde Vladimir Jugović potvrdio je da je spreman da se vrati na 'Marakanu', ako na predstojećim klupskim izborima pobedi Den Tana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Spreman sam da pomognem Den Tani, koji me je prvi i zvao. Nije uopšte bitno koju bih funkciju obavljao. Bitno je da Crvena zvezda uz moju pomoć izadje iz rezultatske i svake druge vrste krize", rekao je Jugović novinarima u Čačku posle poraza Zvezde od Borca u okviru Jelen Superlige.

Jugović je na gostovanju u Čačku prvi put ove sezone gledao utakmicu Zvezde u domaćem prvenstvu. Na stadion je došao u 30. minutu, a meč je gledao u društvu nekadašnjeg sportskog direktora Zvezde Stevana Stojanovića.

"Iskreno sam rezočaran partijom Crvene zvezde...Očigledno je da ova Zvezda nije ista kao i ona od pre dve godine, kada sam i ja bio aktivan u Upravnom odboru", ocenio je Jugović, koji je član Upravnog odbora Zvezde bio za vreme predsedničkog mandata Dragana Stojkovića.

Mediji, ipak, spekulišu da bi Jugović, ako Den Tana pobedi na izborima koji tek treba da budu raspisani, preuzeti funkciju potpredsednika kluba.

Problem bi mogao da bude nedostatak podrške navijača, koji su sa Den Tanom u lošim odnošima od kada se on, kao vršilac dužnosti predsednika Zvezde, nije složio sa njihovom idejom da igrači na utakmicu sa Jagodinom istrče u majicama sa natpisom "Pravda za Uroša".

"Pričao sam sa Den Tanom, ali ne i sa navijačima, mada nije problem i da se sa njima vidim. Za sada, ipak, još nije bilo razgovora o tome", naveo je Jugović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve