Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2008.

16:44

Benitez "spušta loptu"

Menadžer Liverpula Rafa Benitez pokušao je da smanji euforiju koja se stvorila među navijačima nakon nakon što su ’crveni’ preuzeli lidersku poziciju u PL.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Liverpul je ovu, za razliku od prethodnih sezona, odlično počeo savladavši najveće rivale za titulu Mančester Junajted i Čelsi i do sada nije doživeo poraz, ali menadžer Rafa Benitez poziva navijače da svoja velika očekivanja malo umanje.

Dobro je imati samopouzdanja, ali pred nama je dug put koji treba preći. Ne želim da slušam kako ljudi govore ’možemo da uradimo ovo ili ono’. Zaboravite. Neka oni urade to onda“, rekao je Benitez.

Teško je pratiti tuđa očekivanja. Navijači žele da vide tim na vrhu i više od svega žele titulu, tako da ih je teško držati smirene“.

Nalazimo se na vrhu i drago nam je što smo tamo. Ali takođe imamo jasnu viziju budućnosti i znamo da je pred nama još dosta utakmica“.

Imamo samopouzdanje i igramo dobro, ali ne dozvoljavamo sebi da razmišljamo dalje od predstojeće utakmice sa Portsmutom“, nastavio je Španac.

Ipak, postoji ogromna razlika između ove i prethodnih sezona. Sada tim ima i karakter i kvalitet i to ne mogu da krijem. Za sada sve ide kako treba, ali svi znamo koliko je teško osvajati titule tako da ne smemo da stajemo“, završio je Benitez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve