Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2008.

16:40

Adrijano razmišlja o povratku kući

Napadač Intera Brazilac Adrijano najavio je nakon što ga je trener kluba Žoze Murinjo "uzeo na zub" zbog nesportskog načina života, mogućnost povratka u Brazil.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Murinjo je, podsećaju italijanski mediji, ljut na Adrijana zato što je posle meča sa Đenovom, koji je završen nerešenim rezultatom 0:0, izašao u grad sa prvotimcem konkurentskog Milana Ronaldinjom i u jednom noćnog klubu ostao do ranih jutarnjih časova.

Bes strogog stručnjaka Adrijano je pojačao već sledećeg dana kada je zakasnio na trening, pa je Murinjo najavio da će ga izostaviti iz tima za prvenstvenu utakmicu sa Fiorenitnom.

"Ne dopuštam ni svojoj deci da rade sve što žele, pa zašto bih onda bio popustljiv prema Adrijanu. Upropastio je lepu priliku, a oni koji me izdaju moraju mnogo da se potrude da bi povratili moje poverenje", kazao je Murinjo.

Italijanski novinari tvrde da je Adrijano zabrinut zbog sukoba sa autoritativnim portugalskim trenerom i da je već počeo da razmišlja o povratku u Brazil, gde je, kao pozajmljen fudbaler, prošle sezone igrao za Sao Paulo.

"Mislim da ću se vratiti u Brazil", kratko je prokomentarisao 26-godišnji Adrijano novu situaciju.

Brazilski as dobro je počeo sezonu u Interu i brzo se nametnuo Murinju, koji ga je nedavno čak i pohvalio zbog zalaganja na treninzima i sportskog života. Adrijano je, međutim, sa poslednja dva prekršaja uspeo da pokvari dobar utisak i doveo u pitanje svoj ostanak u klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve