Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2008.

13:15

Hajnce: "Ferguson fantazira"

Igrač Reala Gabrijel Hajnce ocenio je da je izjavom da španski klub želi da preko njega kupi i Kristijana Ronalda, Aleks Ferguson otišao u "naučnu fantastiku".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Ferguson, trener Mančester Junajteda, optužio je u ponedeljak Real da je 2007. godine u svoje redove doveo Hajncea u nameri da pokuša da i fudbalera Mančester Junajteda Kristijana Ronalda, koji je Hajnceov blizak prijatelj, dovede u kraljevski klub.

"Fergusonova teorija - da sam 2007. potpisao za Real kako bih ubedio Ronalda da sledećeg leta pređe u Madrid, apsolutna je naučna fantastika", rekao je Hajnce za britanski list Gardijan.

Argentinac je rekao da je Ronaldo uvek samostalno odlučivao o svojoj budućnosti.

"Kristijano je pametna osoba i sam odlučuje šta je najbolje za njega. Tačno je da smo vrlo dobri prijatelji, ali on samostalno odlučuje o svojoj budućnosti", dodao je Hajnce.

Tokom letnjeg prelaznog roka Ronaldo je rekao da bi želeo da zaigra za Real, ali je u avgustu, ipak, odlučio da ostane u Mančester Junajtedu.

Ranije ove nedelje Portugalac je rekao da je doneo ispravnu odluku i da očekuje da će i narednih sezona nositi Mančesterov dres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve