Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.10.2008.

10:10

Huande Ramos dobio otkaz

Huande Ramos više nije trener Totenhema, a njegovo mesto preuzeće Hari Rednap, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Londonski tim takođe je otpustio i sportskog direktora Damjena Komolija i Ramosove pomoćnike Markosa Alvaresa i Gustava Pojeta. Totenhem je izuzetno loše počeo sezonu i posle osam odigranih utakmica u Premijer ligi nalazi se na dnu tabele sa svega dva boda. Ekipa je u četvrtak poražena od Udinezea u Ligi Kupa UEFA.

Hari Rednap je izjavio da su čelnici Totenhema kontaktirali Portsmut u petak ujutro i dogovorili se o njegovom prelasku u London.

''Velika je prilika što sam došao u veliki klub pre nego što se povučem. Bilo mi je divno u Portsmutu, imali smo neverovatno uspešan period proteklih šest godina, ali Totenhem je dao odličnu ponudu Portsmutu. To je mnogo novca – pet miliona funti, ludo zaista. Portsmut nije mogao da proda igrača u prelaznom roku pa smo prodali menadžera'', rekao je Rednap za BBC.

Huande Ramos je došao u Totenhem iz Sevilje 27. oktobra 2007. pošto je otušten Holanđanin Martin Jol. On je potpisao petogodišnji ugovor vredan šest miliona funti i tako postao jedan od najplaćenijih trenera. 54-godišnji Španac je u februaru sa londonskim timom osvojio Liga Kup savladavši Čelsi rezultatom 2:1.

Tim sa Vajt Hart Lejna su napustili u letnjem prelaznom roku Dimitar Berbatov (Mančester Junajted) i Robi Kin (Liverpul), potrošeno je 60 miliona funti na dovođenje Luke Modića, Dejvida Bentlija, Romana Pavljučenka i golmana Gomesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve