Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.10.2008.

00:52

Nova petica Barse

Fudbaleri Barselone pobedili su Almeriju 5:0, u osmom kolu španske Primere i tako izbili na čelo tabele bar do nedelje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U drugom subotnjem duelu osmog kola Betis je pobedio Osasunu 2:0 u Pamploni. Tim Pepa Gvardiole nastavio je sa fantastičnim izdanjima. Ovo je Barsi šesta pobeda u nizu u Primeri, a čak deveta u svim takmičenjima. Pored toga, Katalonci su nastavili sa goleadama, jer su nedavno razbili Atletiko Madrid 6:1, a tokom nedelje slavili su u Bazelu sa 5:0.

Duel na Kamp Nou Barsa je rešila u furioznih prvih 25 minuta. Kamerunac Samjuel Eto postigao je u tom periodu het-trik, a pošto se u strelce u 13. minutu upisao i Tijeri Anri, Barsa je vrlo rano povela sa čak 4:0.

U 30. minutu fudbaler Almerije Negredo zaradio je drugi žuti karton, i činilio se tada da bi konto Barse na kraju meča mogao da bude možda i dvocifren. To se ipak nije desilo, jer je domaćin do kraja postigao još ’samo’ jedan gol. Strelac je bio Dani Alveš u 37. minutu.

Barsa sada ima 19 bodova, isto koliko i Valensija koja u nedelju gostuje Rekreativu.

U drugom meču dana osasuna je nastavila sa očajnim izdanjima. Betis je pobedio 2:0 u Pamploni golovima Mehmeta Aurelija i Huga Pavonea.

Ostali dueli osme runde na programu su u nedelju:

Deportivo – Sporting
Hetafe – Valjadolid
Maljorka – Espanjol
Numansija – Santander
Rekreativo – Valensija
Sevilja – Malaga
Viljareal – Atletiko Madrid
Real Madrid - Bilbao

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve