Nova vest
Fudbal

Subota, 25.10.2008.

20:28

Lampard:"Skolari doneo mir u ekipu"

Fudbaler Čelsija Frank Lampard kaže da bi mir koji je menadžer Luiš Felipe Skolari uneo u tim mogao da bude presudan u ovosezonskoj bici za trofeje.

Izvor: Ozmo

Autor: Ozmo

Default images

"Imamo novog šefa i smireni smo, tačno znamo kakva je situacija u klubu, nema neizvesnosti i to nam prija. Prošle godine je bilo previše spekulacija o budućnosti menadžera. Oduvek smo imali jak tim, ali osećam da se sada sve poklopilo, izgaramo jedni za druge i dobro smo ukomponovani. Ako nastavimo u tom stilu, imamo šanse na svim poljima".

"Trudimo se da igramo dobar fudbal i da dajemo mnogo golova, u potpunosti smo koncentrisani na igru. Oseća se neka svežina i zaista smo svi zadovoljni kako se sezona odvija za sada", izjavio je 30-godišnji igrač sredine terena.

Čelsi trenutno ima 17 bodova i deli prvu poziciju u Premijer ligi sa Liverpulom, dok je u Ligi šampiona posle tri runde prvi sa sedam bodova.

Lampard je u tabor 'Plavaca' došao 2001. godine iz Vest Hema za 11 miliona funti.

Pogledajte šta su o derbiju Čelsi - Liverpul rekli menadžeri oba tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve