Nova vest
Fudbal

Subota, 25.10.2008.

20:27

Janevski nezadovoljan realizacijom

Trener fudbalera Crvene zvezde Čedomir Janevski ocenio je da je njegova ekipa u utakmici sa OFK Beogradom (5:1) igrala najbolje od početka septembra.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Janevski je, međutim, svojim igračima zamerio zbog loše realizacije. "Stvorili smo bar sedam ili osam pravih šansi i morali smo da postignemo i više golova, pošto na nekim sledećim utakmicama verovatno nećemo imati toliko prilika", rekao je Janevski na konferenciji za novinare posle pobede u devetom kolu Jelen Superlige.

"Te propuštene prilike su mogle da nam se osvete, jer je izjednačujući gol OFK-a, za rezultat 1:1, mogao da utakmicu prelomi na drugu stranu", dodao je makedonski trener.

Janevski je, ipak, igračima Zvezde čestitao na dobroj partiji, ali i protivniku na otvorenoj igri.

"Ovu utakmicu smo, naročito u poslednjih 15 minuta, odigrali najbolje od kada sam ja trener. Gledaoci su mogli da vide lep meč, a za to je zaslužan i naš protivnik, koji je prvi na naš stadion došao da se nadigrava, a nije se zabetonirao u odbrani", kazao je trener Zvezde.

Trener OFK-a Mihailo Ivanović rekao je da, uprkos ubedljivom porazu, ne može da bude sasvim nezadovoljan, jer je njegov tim izgubio od boljeg rivala.

"Utakmicu je izgubila naša mladost. Crvena zvezda je realno kvalitetniji i iskusniji tim od nas. I pre nego što smo u poslednjih 15 minuta primili četiri gola pomislio sam već da ćemo ubedljivo izgubiti", naveo je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve