Nova vest
Fudbal

Subota, 25.10.2008.

09:55

Benitez veruje u Ramosa

Menadžer Liverpula Rafa Benitez veruje da će njegov kolega iz Totenhema Huande Ramos uspeti da prevaziđe sve probleme koje ima sa klubom sa Vajt Hart Lejna.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Poraz u Kupu UEFA od Udinezea bio je sedmi neuspeh Totenhema ove sezone, čime su ostvarili najgori start u ligi još od osnivanja kluba. "Sećam se kada je Martin Jol otpušten, bio sam iznenađen pošto su Spursi dva puta bili peti", priznao je Benitez.

"To je bio dobar rezultat. Ali u klubu su rešili da promene neke stvari i osvojili su Karling Kup, tim je bio dobar, i dalje je dobar. Siguran sam da će Spursi uskoro biti bolji. Ljudi pričaju o ispadanju iz lige, ali ne verujem u to, imaju kvalitet da budu na znatno boljem mestu", nastavio je Benitez.

"Imaju dovoljno iskustva i siguran sam da će završiti na sredini tabele. Takođe verujem i očekujem da Ramos ostane njihov trener", zaključio je menadžer Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve