Bekvalac otišao, Radojičić trener

Uprava Vojvodine zvanično je objavila da Dragoljub Bekvalac više nije trener kluba i da će ekipu do daljnjeg voditi dosadašnji asistent Dragan Radojičić.

Izvor: B92, Beta Srbija
Podeli

"Niko ne spori da je on dobar trener, ali Vojvodina u ovom momentu nije zadovoljna sa njegovim radom, s obzirom na ambicije koje klub ima", rekao je predsednik kluba Vojislav Gajić. On je ocenio da je sporazumni razlaz sa Bekvalcem "uobičajen odnos na relaciji kluba i trenera", kao i da u tome "nema ničega spektakularnog kao što mediji žele da prenesu".

Gajić je objasnio je da je "mnogo stvari uticalo" na odluku o razlazu.

"Pre svega, porodični razlozi. Posle svega, Bekvalac više nije isti čovek. Naši ciljevi su vrhunski rezultati, ali i afirmacija mladih igrača. On više nije mogao to da iznese na svojim leđima i zato smo prinuđeni da tražimo bolja rešenja", rekao je Gajić.

Gajić je u utorak rekao da će o novom treneru odlučiti Uprava kluba na osnovu predloga direktorskog tandema. On je rekao da su sva medijska nagađanja "neistinita".

Bekvalčev zet, vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović doživeo je krajem juna tešku saobraćajnu nesreću u kojoj mu je bio ugrožen život.

Uprava Novosađana demantovala je i da je nekadašnji predsednik Ratko Butorović podneo ostavku na mesto potpredsednika kluba zaduženog za sport.

Fudbal

Povrede Moreire i Sikimića

Medjutim, važan meč mogao bi da protekne bez Portugalca Moreire koji se tokom laganog treninga požalio na bol u mišiću, pa je bio primoran da ranije napusti trening u

Fudbal utorak 21.10. 10:15 Komentara: 62

Raul: "Nisam nedodirljiv"

"Nisam nedodirljiv. Trener donosi konačnu odluku o sastavu tima i ako on odluči da je za tim bolje da sedim na klupi, onda će tako i biti", naglasio je

Fudbal utorak 21.10. 15:04 Komentara: 7
strana 1 od 2 idi na stranu