Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.10.2008.

15:11

Na bečkom stadionu 400 policajaca

Austrijska policija, iako očekuje mirno fudbalsko veče, angažovaće veći broj policajaca za meč Austrija - Srbija u kvalifikacijama za SP 2010.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Oko 400 policajaca će na stadionu "Ernst Hapel" paziti da ne dođe do navijačkih incidenata. Takođe, posebnu pažnju policija će posvetiti ulici "Otakringerštraše" u 16. bečkom okrugu, u kojoj se nalazi više ugostiteljskih objekata čiji su vlasnici i gosti osobe sa prostora bivše Jugoslavije.

U toj ulici je u prošlosti u više navrata bilo slavlja i sukoba, kada su igrale reprezentacije Srbije, Hrvatske, ali i Turske.

"Čak i ukoliko bi Srbi izgubili, ne očekujemo veće probleme", rekla je portparol policije Karin Štricek.

Ulica oko stadiona biće zatvorena za saobraćaj od 17,30 do 23,30 časova, a oko 30 saobraćajnih policajaca će regulisati kretanje vozila u ovom delu grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve