Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.10.2008.

15:56

Gomez srećan što Partizan gostuje

Najbolji strelac nemačkog Štutgarta Mario Gomez, posle žreba za ligu Kupa UEFA, izrazio je zadovoljstvo što njegov tim neće gostovati Partizanu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Gomez je izjavu obrazložio time da srpski prvak "odlično igra kod kuće". Trener Štutgarta Arminh Veh rekao je da je cilj plasman u šesnaestinu finala, a sportski direktor Horst Held smatra da će Liga Kupa UEFA ove godine biti veoma atraktivna.

"Svi protivnici su izuzetno kvalitetni. Radujem se gostovanju u Sevilji, a dobro je što ćemo kod kuće igrati protiv Partizana, pošto srpski tim igra veoma dobro na svom stadionu", rekao je Gomez u izjavi za sajt Štutgarta.

Trener Štutgarta Armin Veh rekao je da, uprkos teškoj grupi, cilj Štutgarta je plasman u šesnaestinu finala.

"Dobili smo veoma atraktivne rivale i nalazimo se u jednoj od najkvalitetnijih grupa. Naš cilj je jasan, a to je plasman u narednu fazu takmičenja", naveo je Veh.

Sportski direktor Štutgarta Horst Held kazao je da su sve grupe u ligi UEFA podjednakog kvaliteta, što će doprineti atraktivnosti lige Kupa UEFA.

"Grupe su, uglavnom, veoma dobro izbalansirane po kvalitetu. To daje atraktivnost ovom takmičenju. Svesni smo da će biti teško, ali učinićemo sve da se kvalifikujemo u šesnaestinu finala", zaključio je Held.

U grupi C lige Kupa UEFA takmičiće se Partizan, Sevilja, Štutgart, Standard Lijež i Sampdorija.

Tri prvoplasirane ekipe plasiraće se u sledeće kolo takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve