Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.10.2008.

17:06

Emeri: "Žigić treba da ode"

Trener Valensije Unaj Emeri izjavio je da misli da bi za srpskog reprezentativca Nikolu Žigića bilo najbolje da u januarskom prelaznom roku napusti klub.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Sugerisao sam Žigiću da u zimskom prelaznom roku ode u neki drugi klub. To je morao da uradi letos, ali mislim da je napravio pogrešan potez što je odlučio da ostane", kazao je trener španskog kluba. Emeri je takođe rekao da je Žigiću letos najavio da će ga retko stavljati u ekipu.

"Razgovarali smo i rekao sam mu da neće dobijati priliku da često igra. Nisam želeo da budem sebičan i pošteno sam mu izložio situaciju. Najavio sam mu da će igrati samo u slučaju da se neko od napadača povredi. Ukoliko želi više da igra, neophodno je da promeni klub", zaključio je 36-godišnji stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve