Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.10.2008.

14:26

Crvena zvezda kaznila Gaja

Uprava FK Crvena zvezda novčano je kaznila odbrambenog igrača Ibrahima Gaja zbog crvenog kartona koji je dobio na meču sa Partizanom odigranom u nedelju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Gaj je na utakmici protiv Partizana, pri vođstvu protivnika od 1:0, imao incident sa gostujućim igračem Almanijem Moreirom, posle kog je glavni sudija Mažić obojicu isključio iz igre. Takva situacija sa desetoricom na terenu i bez ključnog igrača odbrane direktno je uticala na krajnji rezultat bitne utakmice našeg tima", stoji u saopštenju 'crveno-belih'.

Crvena zvezda nije objavila visinu novčane kazne koju je odredila 30-godišnjem senegalskom internacionalcu.

Gaj je u 65. minutu 134. "večitog" derbija, nakon duela sa portugalskim interacionalcem Moreirom, u kom, kako se čini, nije bilo fizičkog kontakta, nasrnuo na protivničkog igrača i zaradio isključenje.

Utakmica je završena pobedom Partizana od 2:0, koji ima 13 bodova više od Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve