Nova vest
Fudbal

Subota, 04.10.2008.

15:34

Jokanović: Idemo na plus 13

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović rekao je da je realno očekivati da njegova ekipa posle 134. "večitog derbija" na tabeli Jelen Superlige poveća razliku u odnosu na Crvenu zvezdu sa 10 na 13 bodova. "Uvek se priča da je pobeda u derbiju veća od tri boda. Mi se borimo za trijumf, a realno i za povećanje razlike u odnosu na večitog rivala na 13 bodova. Želimo da dobru formu i pozitivnu atmosferu pretočimo u igru na terenu", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare.

Utakmica Crvene zvezda – Partizan igra se u nedelju od 17 sati u okviru 7. kola Jelen Superlige.

Jokanović je dodao da ga ne dotiču komentari protivničkih igrača da Partizan ima kompleks od igranja na stadionu Crvene zvezde.

"Ne treba da sada ja sa ove pozicije polemišem sa igračima Crvene zvezde. Osim Nenada Milijaša, Ognjena Koromana i Ibrahima Gaja, ja sam više od svih ostalih igrača Zvezde izlazio na taj teren", rekao je Jokanović i podsetio da je njegova ekipa u pretodna tri meča na stadionu Zvezde postigla osam golova.

"Pokušaćemo da iskoristimo slabosti u Zvezdinoj odbrani. Nadam se da ćemo nastaviti sa tom malom tradicijom iz poslednja tri meča", naveo je Jokanović.

Trener "crno-belih" se nije složio sa ocenom kolege iz protivničkog tabora Čedomira Janevskog da je odbrana najslabiji deo Partizana.

"Ne delim tim na linije. Svi moraju da učestvuju i u napadu i u odbrani. A o kvalitetu naše odbrane dovoljno govori podatak da smo u dosadašnjih šest kola prvenstva primili samo gol", kazao je Jokanović, koji verotvano neće moći da računa na nedovoljno oporavljenog Ljubomira Fejsu.

Napadača Partizana Lamin Dijara naveo je da se za duel sa Zvezdom priprema kao i za duel sa bilo kojim drugim timom.

"Sutrašnja utakmica je ista kao i sve ostale i kao i uvek idemo na tri boda...Svestan sam da sam sezonu počeo lošije nego prethodnu, ali ako Bog da od sutra će sve biti drugačije", istakao je Senegalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve