Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2008.

21:14

Ferguson u dilemi

Menadžer Mančestera Sir Aleks Ferguson u meču sa Čelsijem moraće da bira između mladosti i iskustva u potrazi za zamenom za kažnjenim Vidićem.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Reprezentativac Srbije propustiće duel šampiona i vicešampiona Evrope i Engleske zbog meča suspenzije, koji je dobio jer je isključen u prošlom kolu protiv Liverpula. Pošto je menjao Vidića u meču Lige šampiona protiv Viljareala, 20-godišnji Džoni Evans mogao bi da debituje u Premijer ligi. Druga mogućnost Fergusona je da upari Vesa Brauna i Rija Ferdinanda.

"Moram da se odlučim za štopera, a biraću između Evansovih mogućnosti uz nedostatak iskustva, i iskustva Vesa Brauna", rekao je Ferguson.

"Siguran sam da nećemo primati lake golove kao prošle subote i zato smo jako pozitivno raspoloženi. Kada se sastanu dva vrhunska tima, utakmica je uvek dobra, zbog čega sam bio razočaran prošle nedelje", rekao je Ferguson.

Čelsi je trenutni lider šampionata i mnogo je bolje počeo sezonu od Mančestera, koji ne sme sada sebi da dozvoli da gubi još bodova u trci za titulom. Junajted je osvojio četiri boda iz tri utakmice, dok Čelsi ima 10 bodova iz četiri meča.

Neizvestan je nastup Dimitra Berbatova zbog povrede kolena, ali u veznom redu može da igra Pol Skols, koji je odslužio suspenziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve