Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2008.

19:59

Fagan ima podršku kluba

Fudbaler Hal Sitija Krejg Fagan imaće punu podršku kluba ako odluči da tuži Danija Gatrija iz Njukasla koji mu je slomio nogu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Hal Sitija Fil Dufen kazao je u četvrtak da će klub razgovarati sa svojim igračem i odlučiti kakve korake će preduzimati. "Budimo iskreni, da se ovo desilo na ulici, gledalo bi se na to kao na običan napad. Razgovaraćemo sa njim i videćemo šta možemo da uradimo. Bio je u timu, igrao je dobro i to mora da se uzme u obzir u smislu novčanih bonusa i sličnih stvari", rekao je Dufen.

Gatri je dobio crveni karton pošto je pokosio Fagana u neopreznom startu pred kraj utakmice na "Sent Džejms parku" u Njukaslu, zbog koga je Fagan ostao sa slomljenom nogom. Hal je utakmicu dobio 2:1.

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) saopštla je danas da nema mogućnosti da produži automatsku suspenziju od tri meča.

"Jedino što bismo mogli da uradimo je da podignemo dodatne optužbe protiv igrača. Ovo se dešava samo u izuzetnim slučajevima", navodi se u saopštenju saveza.

Fagan ima 25 godina, a u Hal je došao iz Derbi Kauntija posle uspešnog perioda pozajmice. Ne očekuje se da će ponovo zaigrati ove godine.

"Tek sam počeo da se osećam udobno u Premijer ligi. Pogledao sam na program i bio sam uništen. Čekaju nas utakmice protiv Arsenala, Mančester junajteda, Čelsija i Totenhema. To su utakmice za koje se živi, a ja ću ih propustiti", rekao je Fagan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve