Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2008.

18:11

Sudija isključio pogrešnog igrača

Danski Alborg žaliće se UEFA zbog toga što je na utakmici LŠ protiv Seltika sudija Mateo Trefoloni isključio pogrešnog igrača.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sve se desilo deset minuta pre kraja utakmice, koja je odigrana na Seltik parku u Glazgovu, kada je bek Alborga Mihael Jakobsen oborio napadač domaćeg tima Georgosa Samarasa. Nije bilo dileme da je to bio prekršaj za isključenje, ali italijanski arbitar crveni karton nije pokazao Jakobsenu, već Majklu Bošanu.

"Nisam verovao da tako nešto može da se desi na utakmici Lige šampiona. Pre nego što mi je pokazao crveni karton, sudija je nekolicinu igrača pitao ko je napravio prekršaj", rekao je Australijanac Bošan.

Jedan od najboljih evropskih sudija Danac Kim Milton Nilsen smatra da će UEFA morati da uvaži žalbu Alborga, jer se na snimku jasno vidi ko je napravio prekršaj. To znači da će crveni karton Bošanu biti poništen, a da li će Jakobsen naknadno biti kažnjen, ostaje da se vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve