Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2008.

17:11

Bilić: "Engleska najjača u Evropi"

Selektor reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić izjavio je u četvrtak da je selekcija Engleske verovatno najbolji tim u Evropi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Engleska je u sredu u Zagrebu u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pobedila Hrvatsku sa 4:1, a tri gola postigao je 19-godišnji Teo Volkot iz Arsenala. "U prvom poluvremenu naša igra je još i dobro izgledala, iako nismo imali pozitivan rezultat. U nastavku meča, brutalno smo kažnjeni. Engleska je pokazala da je moćna, verovatno najjača u Evropi", rekao je Bilić.

Ubedljiv poraz od Engleske izazvao je kritiku Bilića i njegove postavke igre.

"Nekoliko meseci živeli smo u snu i mislili da smo najbolji tim u Evropi. Sinoć nas je Engleska udarila čekićem u glavu", napisao je novinar "Jutarnjeg lista" Tomislav Zidak.

Napadač Hrvatske Ivica Olić rekao je da njegov tim nije imao sreće, kao na utakmici u septembru 2006. kada su "vatreni" pobedili Engleze sa 2:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008.

"Razlika je u tome što sinoć nismo imali sreće. Tada smo mi poveli, a sada je bilo drugačije. Posle prvog primljenog gola bilo nam je mnogo teško, a njihova odbrana igrala je odlično", zaključio je Olić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve