Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2008.

13:10

Del Boske ipak nezadovoljan

Selektor španske reprezentacije Visente del Boske zahteva od tima bolju igru, uprkos dvema pobedama na startu kvalifikacija za SP.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Evropski prvak je u subotu pobedio BiH 1:0, a u sredu je u Albaseteu bio ubedljiv protiv Jermenije 4:0. Maksimalni učinak od dve pobede u Grupi 5 ne zadovoljava slektora. "Dve pobede ostavljaju dobar utisak, ali tim mora da bude ambiciozniji. Protraćili smo veći deo utakmice. Prvih i poslednjih 15 minuta meča bili su prihvatljivi, ali moramo da budemo dosledni u igri", rekao je del Boske.

Španija je u prvoj utakmici slomila otpor Bosne i Hercegovine posle sat igre, ali na utakmici sa Jermenijom domaćini su u 7. minutu poveli golom Đoana Kapdevilje.

"Crvena furija" je igrala bez napadača Fernanda Toresa, ali je nastup Davida Vilje koji je postigao dva gola, bio dovoljan da se nadoknadi odsustvo fudbalera Liverpula.

Fudbaler Valensije je na dve kvalifikacione utakmice postigao tri gola, i tako je na 38 nastupa za nacionalni tim zabeležio 21 gol.

"Na poslovnom i privatnom planu je dobro. Nadam se da ću nastaviti da napredujem i postižem mnogo golova za Španiju", rekao je Vilja novinarima.

Reprezentacija Španije koja je na poslednjih 25 utakmica nepobeđena, sledećeg meseca će igrati kvalifikacione utakmice protiv Estonije i Belgije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve