Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2008.

00:24

Domenek: Dobra igra donela rezultat

Selektor Francuske Rejmon Domenek zadovoljan je izdanjem svog tima i pobedom nad Srbijom (2:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Domenek je u meč ušao pod ogromnim pritiskom, jer mu je posle poraza u Beču sve osim pobede nad našom selekcijom garantovalo otkaz već ove nedelje. Domenek je novinarima posle meča rekao da je njegov tim od starta igrao dobro, iako mu je trebalo vremena da to pretvori u dobar rezultat.

"Tokom prvih 75 minuta konstantno smo napadali i vršili pritisak na protivnički gol. To je na kraju dalo rezultat. Mislim da su navijači videli lep fudbal, što nam je i bio cilj".

Prvi gol za francusku selekciju postigao je Tjeri Anri, koji je istakao da je tim bio pod velikim pritiskom posle lošeg početka kvalifikacija.

"Utakmica je zaista bila teška. Bili smo pod veliki pritiskom da osvojimo tri boda, posle ishoda bečke utakmice. Postigli smo lepe golove, ali smo u finišu meča delovali pomalo panično. Ipak, najvažnije je da samo ostvarili pobedu", rekao je Anri.

Francuske u trećem kolu grupe 7 kvalifikacija za Svetsko prvenstvo gostuje selekciji Rumunije, 11. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve