Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.09.2008.

01:41

Zeman smenjen, čeka se naslednik

Čeh Zdenjek Zeman od subote uveče više nije trener fudbalera Crvene zvezde.

Izvor: B92, SOS kanal

Autor:B92, SOS kanal

Default images

Posle eliminacije iz Kupa UEFA i dva poraza uz jedan nerešen rezultat u prva tri kola Superlige Srbije privremena uprava 'crveno-belih' otpustila je Zemana, rekao je za Sos kanal VD predsednika kluba Dobrivoje Tanasijević. "Uradili smo to večeras. Smenili smo Zemana", izjavio je Tanasijević, "Rekao sam i ranije, nemamo problem da smenimo Zemana. Mislim na problem finansijske prirode."

Tanasijević nije precizirao da li će beogradski klub bivšem treneru morati da isplati oko milion evra koliko mu sleduje prema dvogodišnjem ugovoru sa Crevnom zvezdom.

"On je čovek džentlmen, bio je to džentlmenski dogovor i razišli smo se kao ljudi."

Tanasijević je rekao da "nema pojma ko će naslediti Zemana" i dodao da je to posao za sportskog direkora kluba, Iliju Ivića.

I pored toga što većina medija Ivića smatra novim sportskim direktorom zvanične informacije još uvek nema.

Kao kandidati za novog trenera 'crveno-belih' pominju se, pored 'večnog' Vladimira Petrovića i Miodrag Božović, George Hadži i Toni Savevski, ali niko od zvaničnika kluba za sada se nije izjasnio o novom treneru.

"U naredne dve, tri nedelje Zvezda će dobiti trenera. Nećemo da se zalećemo, koga budemo doveli, ostaće do kraja sezone", rekao je Tanasijević za Sos kanal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve