Nova vest
Fudbal

Subota, 06.09.2008.

15:07

Mandarić: "Samo privatizacija CZV"

Vlasnik engleskog kluba Lester Milan Mandarić smatrra da je privatizacija najbolje rešenje za Crvenu zvezdu.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Ne želim da izmišljam toplu vodu. Mislim da bi Zvezda trebalo da zadrži ime, ali da rukovođenje prepusti jakom čoveku, koji bi pratkično napravio nov klub. Tu pre svega mislim na oragnizaciju. Nekada moćan tim iz Beograda došao je do dna i sada je vreme da neko razmisli kako da ga podigne na vrh. Ako se ovako nastavi biće to tužna priča za Zvezdu, njene navijače i srpski fudbal", rekao je Mandarić Blicu.

U Srbiji se svi plaše, ili ne žele privatizaciju.

"Nema razloga. Jak gazda bi očistio u klubu sve što ne valja. To bi trebalo da bude čovek koji bi bio odgovoran, moralno i sportski, dakle neko ko se razume u biznis, sport, odnose sa navijačima i javnošću. To vam govorim iz iskustva, jer ovo što se do sada radilo u Zvezdi je zidanje temelja na živom pesku. Samo u slučaju privatizacije, klub bi mogao da očekuje relativno brz povratak povratak na staze stare slave", rekao je Milan Mandarić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve