Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.09.2008.

20:09

Trombeta novi trener Kluža

Rumunski fudbalski klub Kluž promenio je trenera. Umesto Joana Andonea, koji je podneo ostavku, novi trener je Mauricio Trombeta.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Andone ima 48 godina, a na čelo kluba došao je u maju 2007. godine. Sa Klužom je osvojio duplu krunu i doneo klubu učešće u Ligi šampiona prvi put u istoriji. "Kluž zahvaljuje Andoneu za njegov rad u klubu. Ponekad je potrebno da prekinete lošu seriju, a trener skoro uvek plaća ceh", rekao je izvršni predsednik Kluža Iuliju Muresan.

Saradnja sa Andoneom je završena zbog izuzetno lošeg starta u novom šampionatu Rumunije. Kluž je trenutno 11. na tabeli sa samo dve pobede iz šest utakmica.

Novi trener prvaka Rumunije je 46-godišnji Mauricio Trombeta, koji je do sada obavljao funkciju Andoneovog asistenta. Sa njim će biti potpisan dvogodišnji ugovor. Trombeta je u karijeri radio kao pomoćni trener u Ankoni, Bolonji, Peruđi, Napoliju i Udinezeu.

Kluž se nalazi u grupi A Lige šampiona sa Čelsijem, Romom i Bordoom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve