Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.09.2008.

19:37

Ćorluka prešao u Totenhem

Hrvatski odbrambeni igrač Vedran Ćorluka potpisao je za Totenhem, saopštio je u ponedeljak njegov dosadašnji klub Mančester Siti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Finansijski detalji transfera nisu saopšteni. Ćorluka će se na Vajt Hart Lejnu pridružiti bivšem saigraču iz zagrebačkog Dinama Luki Modriću koji je ovog leta stigao u London. "Oduševljen sam što dolazim u veliki klub sa velikim igračima i velikim ambicijama. Vrlo sam srećan i što ću ponovo igrati u klubu sa mojom najboljim prijateljem Lukom Modrićem", rekao je Ćorluka za sajt Totenhema.

Ćorluka je u englesku Premijer ligu stigao 2007. godine iz Dinama za oko 8 miliona funti i od tada je za "građane" odigrao 41 utakmicu.

24-godišnji Hrvat, koji je rođen u Bosni i Hercegovini, za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 24 utakmice.

Totenhem se ovog leta pojačao sa sedam igrača na koje je potrošio oko 84 miliona evra. Pored Ćorluke na Vajt Hart Lejn stigli su još: Huerlho Gomes (PSV), Luka Modrić (Dinamo Zagreb), Đovani dos Santos (Barselona), Dejvid Bentli (Blekburn), Sezar Sančez (Saragosa), Roman Pavličenko (Spartak Moskva).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve