Nova vest
Fudbal

Petak, 29.08.2008.

20:45

Žreb za 1/16 finala kupa za 9 dana

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije u fudbalu biće održan 7. septembra u 12 časova u hali tri Beogradskog sajma. U šeširu će se naći 32 tima, od kojih će poslednja tri biti poznata 3. septembra po završetku predtakmičenja, u kojem se sastaju: Partizan (Kosovska Mitrovica) – Sloga (Kraljevo), Srem (Jakovo) – Big Bul i Sinđelić – Radnički.

Ekipe će biti podeljene u dva šešira. Povlašćeni klubovi biće Partizan (Beograd), Crvena zvezda, Vojvodina, OFK Beograd, Borac (Čačak), Napredak, Čukarički, Mladost (Lučani), Hajduk (Kula), Smederevo, Banat, Bežanija, Rad, Jagodina, BSK (Borča) i Javor Habitfarm.

U drugom šeširu će se naći: Voždovac, Metalac, Srem (Sremska Mitrovica), Mladost (Apatin), ČSK (Čelarevo), Novi Sad, Sevojno, Novi Pazar, Hajduk (Beograd), Radnički (Niš), Vlasina, Zemun, Maldenovac i tri najbolje ekipe iz predtakmičenja.

Utakmice šesnaestine finala su na programu 24. septembra.

Trofej pobednika kupa brani beogradski Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve