Nova vest
Fudbal

Petak, 29.08.2008.

19:52

Suazo u Benfiki

Prvotimac Intera, David Suazo, porešao je u petak u portugalsku Benfiku u kojoj će sledeće sezone igrati kao pozajmljen igrač.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Drago mi je da ću igrati za Benfiku jer mislim da klub iz Lisabona ima jako dobar tim", izjavio je Suazo koji je kao najzaslužnijeg za dolazak u redove višestrukog portugalskog prvaka pomenuo nekadašnjeg asa Rui Koštu. Reprezentativac Hondurasa je u Inter prešao prošlog leta iz Kaljarija za deset miliona evra, ali nije uspeo da opravda očekivanja.

Ove sezone nije mogao da se izbori za mesto u napadu u konkurenciji Ibrahimovića, Adrijana, Kruza, Krespa, Balotelija i Mansinija.

Suazo je za Inter na 27 utakmica osam puta bio strelac, dok je za reprezentaciju Hondurasa postigao 14 golova na 39 mečeva.

Pre Suaza, Benfika je tokom letnjeg prelaznog roka angažovala Hoze Antonija Rejesa, Pabla Aimara, Havijera Balbou, Jonatana i Karlosa Martinsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve