Nova vest
Fudbal

Petak, 29.08.2008.

19:06

Babović slomio vilicu saigraču

Reprezentativac Srbije Stefan Babović slomio je vilicu svom saigraču iz Nanta Đamelu Abdunu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

U tuči do koje je došlo početkom avgusta bivši fudbaler Partizana i OFK Beograda je teško povredio saigrača, kojem je ovog petka na skeneru konstatovana je fraktura ivice. "Abdun je danas išao na skener i utvrđeno je da ima frakturu vilice", izjavio je izvršni direktor kluba Klod Roben. Prema njegovim rečima, do incidenta je došlo posle jednog treninga u svlačionici, kada je Babović posle prepirke udario Abduna u lice.

On je nakon toga išao na snimanje, ali je tada utvrđena samo povreda jednog zuba. Sedam dana fudbaler Nanta se hranio kroz slamčicu.

Pošto ni do ovog petka nije mogao normalno da grize hranu i osećao je bolove, otišao je ponovo na pregled i utvrđen je prelom vilice.

Klub je zbog tog incidenta kaznio Babovića novčano, a reprezentativac Srbije je morao da odradi i određen broj sati u omladinskoj ekipi Nanta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve