Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.08.2008.

18:56

Ubedljiv poraz Vojvodine od Hapoela

Fudbaleri Vojvodine nisu obezbedili plasman u prvo kolo Kupa UEFA.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Oni su u drugom meču drugog kola kvalifikacija ubedljivo poraženi od Hapoela rezultatom 3:0 (1:0) u Tel Avivu. Prvi meč u Novom Sadu završen je bez golova. Golove su postigli Jeboa, Vermont i Abutbul.

Prvo poluvreme proteklu je u dominaciji domaćeg tima. Prvi gol postignut je posle prekida u 29. minutu. Sa leve strane Abutbul je uputio centaršut u šesnaesterac a Jeboa je iskoristio veliku grešku odbrambenih fudbalera Vojvodine i poslao loptu glavom u mrežu.

Najbolju šansu za Vojvodinu propustio je u petom minutu Žarko Lazetić. Centrirao je Dušan Tadić, a nekadašnji napadač Bežanije i Partizana pogodio prečku silovitim udarcem sa14 metara.

U nastavku meča igrači Hapoela nastavljali su sa napadima dok su Novosađani su imali tek po neku polušansu.

U 57. minutu Vermont sa dvadeset metara šalje loptu koja je na putu do gola zakačila jednog igrača Vojvodine i završila u mreži golmana Brkića.

U 76. minutu lopta je pogodila u ruku Žarka Lazetića i sudija je svirao penal za Izraelce. Precizan je bio Abutbul.

Hapoel: Enjejama, Topuzakov, Da Silva, Vermut, Zahavi (Načo), Abutbul, Antebi, Kende, Badir, Jeboa (Luala), Telkiski (Luc).
Vojvodina: Brkić, Stošić, Djurić, Kizito, Lovrić, Tumbasević, (Trivunović), Popović, Lazetić, Buač (Pantelić), Vukajlović (Aleksić), Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve