Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.08.2008.

16:16

Stivenu Džerardu operisane prepone

Kapiten Liverpula Stiven Džerard uspešno je operisan, i neće ga biti na terenu u sledeće tri nedelje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Džerardu su operisane prepone, koje je povredio pre desetak dana. Kapiten "Crvenih" insistirao je da uprkos povredi igra u meču sa Standardom iz Liježa, u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Liverpul je posle produžetaka savladao Belgijance, ali se Džerardovo stanje pogoršalo.

"Džerard je poslednje tri utakmce odigrao uz pomoć blokada, a povreda mu je u sredu, posle dva sata igre, bila znatno pogoršana. Lekari su zaključili da je bolje da odmah bude urađen manji hirurški zahvat, jer će se na taj način brže oporaviti", rekao je menadžer Liverpula Rafael Benites.

Džerard će početi sa treninzima za 15-ak dana, a zbog operacije propustiti prve dve utakmice reprezentacije Engleske u kvalifikacijama za prvenstvo sveta, protiv Andore 6. septembra i Hrvatske četiri dana kasnije.

Pored toga, neće moći da igra za svoj klub u naredna dva kola Premijer lige, protiv Aston Vile i Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve