Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.08.2008.

14:24

Odo u Bajernu, Jansen u HSV-u

Šampion Nemačke Bajern potpisaće u petak ugovor sa igračem Milana i reprezentativcem Italije Masimom Odom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Odo, 32, koji igra na poziciji desnog beka, prešao je u Bajern na jednogodišnju pozajmicu, a ugovor će potpisati čim prođe lekarske preglede. Sporazum Bajerna i Milana uspedio je dan nakon što je prvak Nemačke prodao Hamburgeru za osam miliona evra levog beka Marsela Jansena.

Odo je za reprezentaciju Italije odigrao 31 utakmicu i bio je član ekipe koja je pre dve godine osvojila titulu prvaka sveta, ali za njega nije bilo mesta u timu koji je ovog leta igrao na šampionatu Evrope.

Hamburger je sa Jansenom potpisao petogodišnji ugovor.

"Pojačanja kao što su Jansen i Aleks Silva, koji je u naš klub došao iz Sao Paula, predstavjaju garanciju da ćemo i u narednoj sezoni ostvariti dobre rezultate", izjavio je predsednik Hamburgera Bernd Hofman.

Povremeni nemački reprezentativac, 23-godišnji Jansen, odigrao je prošle sezone sedamnaest mečeva u dresu Bajerna, u koji je prešao 2007. godine iz Borusije Menhengladbah.

Ekipu Hamburgera u letnjem prelaznom roku napustio je belgijski internacionalac Vensan Kompani koji je pojačao engleski Mančester Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve