Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.08.2008.

23:51

Jokanović. "Svi protiv nas"

Trener Partizana Slaviša Jokanović bio je ljut na sudije posle poraza od Fenerbahčea, koji je Partizan koštao mesta u Ligi šampiona.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Utakmica je bila dobra, ali nas je nekoliko grešaka koštalo golova. I da nismo primili takve golove, ovo nije liga za nas, jer smo se družili sa Turcima, Špancima i Škotima (turska ekipa sa španskim selektorom i sudijama)", rekao je Jokanović posle 2:1 u Istanbulu.

U prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pre dve nedelje, bilo je 2:2 i tada je "crno-belima" poništen jedan gol. Večeras su im poništena dva zbog ofsajda, od kojih je drugi bio pasivni.

"Sudije se nisu ni pojavile na sastanku pre utakmice, a mi smo tim kome je poništeno mnogo golova. Možda je to sve čudno, a liga Kupa UEFA utešna nagrada, ali mi nismo imali pravu šansu da se borimo za glavnu nagradu. Trebalo je da se utakmica igra makar 120 minuta", kazao je novinarima Jokanović.

Trener Fenerbahčea Luis Aragones bio je jako zadovoljan i najavio je velike domete svog tima.

"Fenerbahče ima odličnu ekipu i može da igra u finalu Lige šampiona sledeće sezone. Zadovoljan sam kako smo igrali u odbrani, pre svega u prvom poluvremenu. U poslednjh 15 minuta imali smo, doduše, mnogo problema u odbrani", rekao je Aragones.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve