Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.08.2008.

14:30

Kastiljo pred suspenzijom

Fudbaler Crvene zvezde Segundo Kastiljo nalazi se pred suspenzijom, izjavio je predsednik kluba Toplica Spasojević.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Najbolji fudbaler "crveno-belih" u proteklom periodu još se nije odazvao pozivu da se priključi ekipi. Prema rečima Spasojevića, ugovor Kastilja sa Crvenom zvezdom važi do 2010. godine, ali postoji klauzula da može da napusti klub ovog leta uz predviđeno obeštećenje, ali se menadžer reprezentativca Ekvadora o tome još nije izjasnio.

Predsednik crveno-belih je rekao da se menadžer Kastilja od utorka nalazi u Beogradu i da vodi pregovore sa rukovodstvom kluba. U sredu je imao sastanak sa sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem, a u toku popodneva razgovaraće i sa članovima Upravnog odbora kluba.

Predsednik Crvene zvezde je izjavio da Kastiljo neće biti suspendovan samo ako je ispunjen jedan od dva predviđena uslova - da je povređen iili da zvanično pregovara sa nekim stranim klubom.

U svakom slučaju, situacija sa Kastiljom biće jasnija u narednih nekoliko dana, je se prelazni rok završava u nedelju u ponoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve