Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.08.2008.

14:18

Zeman: ''Dokazaćemo kvalitet''

Trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman izjavio je da njegov tim učiniti sve da pobedi Apoel u Beogradu.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Crveno-beli se sastaju sa ekipom iz Nikozije u drugom kolu kvalifikacija za Kup UEFA. "Ovo je vrlo važna utakmica za nas. Sigurno ćemo sve uraditi da se plasiramo u sledeće kolo Kupa UEFA. Sve zavisi od nas, ali ne sme da nam se ponovi subotnja utakmica iz Zrenjnina (0:0). Moja ekipa će dokazati da zna da igra fudbal", rekao je Zeman.

Prvi meč na Kipru završen je bez pobednika rezultatom 2:2, a revanš se igra u u četvrtak od 20.15 na Marakani u Beogradu.

Zeman je izjavio da je u timu 15 novih igrača i da je potrebno vreme da se uigraju i naglasio da će najjače Zvezdino oružje na utakmici u četvrtak biti mladost igrača, jer u ekipi Apoela igraju uglavnom igrači starosti preko 30 godina.

Ognjen Koroman nezadovoljan je rezultatima svoje ekipe, ali se nada da će posle revanš utakmice tim biti u boljoj situaciji.

"U teškoj smo situaciji, nemamo igru, nemamo rezultat. Šta je posledica toga, u to neću da ulazim. Nadam se da će posle utakmice za nas sve biti bolje. U prvoj utakmici smo pokazali da smo kvalitetniji od Kiprana. Najbitnije je da vratimo pobednički mentalitet i rezultat neće izostati", rekao je Koroman.

On smatra da bi eliminacija crveno-belih bila ravna tragediji.

"Ako ispadnemo biće tragedija i za klub i za navijače. Nadam se da će biti dobro, očekujte novu Zvezdu i da će stvari krenuti na bolje. Ne želim da ulazim u raspravu zbog čega smo u ovakvoj situaciji", izjavio je Koroman.

Crvena zvezda je u četvrtak i treći put produžila sponzorski ugovor sa Tojotom. Ugovor je produžen na dve godine i japanski proizvođač automobila od sada će biti tehnički a ne generalni sponzor kluba iz Ljutice Bogdana. Crveno-belima je dato 12 vozila na korišćenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve