Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.08.2008.

21:47

Reber na klupi Saturna

Nekadašnji trener fudbalera Partizana Jirgen Reber potpisao je ugovor sa ruskom prvoligaškom ekipom Saturn iz Ramenskoja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pedesetčetvorogodišnji Nemac će na klupi kluba iz predragađa Moskve zameniti Gađija Gadjijeva koji je otpušten pre dve nedelje zbog loših rezultata. Saturn se posle 18 kola ruske prve lige nalazi na 13. mestu sa 18 osvojenih bodova, dok je prošlu sezonu završio na petom mestu tabele.

Reber je pre Saturna poslednji put radio kao trener Borusije iz Dortmunda od decembra 2006. do marta 2007. godine ali je dao otkaz zbog lošeg odnosa koji je uspostavio sa igračima.

Ekipu Partizana predvodio je od 6. oktobra 2005. do 11. maja 2006. godine, a klub je napustio zbog slabih rezultata bez osvojenog trofeja.

Na klupi beogradskog tima zamenio je Vladimira Vermezovića a posle njega prvi stručnjak aktuelnog osvajača "duple krune" u Srbiji bio je Miodrag Ješić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve