Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.08.2008.

22:21

Stručni odbor za smenu Đukića

Stručni odbor Fudbalskog saveza Srbije predložio je Izvršnom odboru te organizacije da smeni selektora Miroslava Đukić.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nismo prihvatili izveštaj selektora. Osam članova je bilo za smenu, a jedan protiv. Izvršnom odboru FSS smo predložili dva kandidata za funkciju selektora: Dragoslava Stepanovića i Radomira Antića", rekao je agenciji Beta predsednik Stručnog odbora Ivan Čabrinović. Beta nezvanično saznaje da je protiv smene Đukića bio trener OFK Beograda Mihailo Ivanović.

Stepanović, koji trenutno predvodi Čukarički, Beti je kazao da bi, ako bi Izvršni odbor FSS prekinio saradnju sa Đukićem, prihvatio da predvodi "orlove" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Đukić, inače, "A" reprezentaciju Srbije nije predvodio ni na jednoj takmičarskoj utakmici.

Deo fudbalske javnosti zamerio mu je na ispadanju u grupnoj fazi takmičenja na Olimpijskim igrama, ali i na tome što na dosadašnjim prijateljskim utakmicama nije zabeležio pobedu.

Trenutno se ne zna kada će Izvršni odbor razmatrati predlog Stručnog odbora, ali bi to trebalo da se desi do kraja nedelje, najranije u sredu.

Srbija kvalifikacije za Mundijal 2010. godine počinje 6. septembra, kada će ugostiti Farska Ostrva, a tri dana kasnije gostovaće Francuskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

213 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve