Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.08.2008.

19:41

Bez golova u Novom Sadu

Fudbaleri Vojvodine odigrali su u Novom Sadu nerešeno, 0:0, sa Hapoelom iz Tel Aviva, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vojvodina je bila bolji rival i češće je napadala, a centarfor Vladimir Vukajlović u prvom poluvremenu nije iskoristio tri veoma dobre prilike za gol.

Trener Vojvodine Dragoljub Bekvalac izjavio je novinarima nakon utakmice da danas nije bilo lako igrati i da svojim igračima nema šta da zameri, jer su imali želju da pobede.

"Hapoel je iskusna ekipa koja je došla da odigra nerešeno i u tome uspela. Vojvodina je bila blizu gola, ali joj je falilo sreće i znanja da ostvarimo opipljiviju prednost pred revanš. Ipak, imamo aktivan rezultat i šanse da se plasiramo u prvo kolo kupa EUFA", rekao je Bekvalac.

Trener Hapoela Eli Gutman izjavio je da je danas bilo veoma teško vreme za igru, "ali su igrači oba tima doprineli da utakmica uspe".

"Vojvodina je bila bolji tim, kontrolisala je igru i teren i imala dosta prilika za gol. Moj tim me je veoma razočarao i prikazao lošu igru. Sve ćemo to proanalizirati i pokušati da se bolje pripremimo za revanš", ocenio je Gutman.

Revanš utakmica igra se 28. avgusta na stadionu u Tel Avivu, a pobednik će obezbediti učešće u prvom kolu Kupa UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve