Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.08.2008.

00:05

Jokanović ljut na sudije

Trener Partizana Slaviša Jokanović pohvalio je svoj tim za igru protiv Fenerbahčea ali je oštro kritikovao sudiju meča Krega Tomsona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Igrali smo veoma dobro i nismo uspeli da nokautiramo grogiranog protivnika. Realni smo i svesni da Fener može nas da nokautira u Istanbulu, ali se nadam da nas tamo neće nokautirati sudija, kao večeras", rekao je Jokanović novinarima.

Partizan je odigrao 2:2, ali je posle 25 minuta vodio 2:0 i imao jedan poništen gol. Fener je prvi pogodak dao iz penala.

"Pokazali smo da možemo da budemo superiorni u odnosu na tako kvalitetnu ekipu kao što je Fenerbahče. U svim normalnim zemljama ako si lopov ideš u zatvor, ali se nadam da ćemo imati bolji tretman u Istanbulu", kazao je trener šampiona Srbije.

"Moram da naglasim igru Radoslava Petrovića i Miloša Bogunovića, koji do sada u karijeri nisu odigrali nijedan minut provligaškog fudbala, ali cela ekipa zaslužuje pohvale. Nismo uspeli večeras da pobedimo, ali verujem da ćemo u Istanbulu pronaći svoj prolaz u Ligu šampiona", kazao je Jokanović.

Trener Fenerbahčea, iskusni Luis Aragones izrazio je nadu da će njegov tim igrati bolje u Istanbulu, ali je naglasio da je utakmica i dalje "otvorena".

"U početku smo bili veoma oprezni, ali smo posle zaigrali kako znamo. Zadovoljan sam tehničkim elementima igre, nadam se da ćemo u Istanbulu biti još bolji. Kao i uvek, u revanšu ćemo ići na pobedu, ali utakmica je otvorena", rekao je Aragones.

Revanš je za dve nedelje u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve