Nova vest
Fudbal

Petak, 08.08.2008.

20:45

Koroman: "Nisam nezadovoljan"

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju pripreme za novu sezonu. Tokom priprema često je u centru pažnje bio Ognjen Koroman.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

U poslednjih mesec i po dana mnogo neistina je napisano u štampi, što je dosta uticalo na iskusnog prvotimca. "Zaista je bilo previše neistina i špekulacija, od nekog mog nezadovoljstva, preko svađa sa saigračima, do odlaska. Moram reći da nisam nezadovoljan. Kada je teško, najlakše je spustiti glavu i povući se. Mislim da je najbitnije da se sada držimo zajedno“, priča Koroman.

Prema izjavama mnogih igrača prethodnih mesec i po dana prošli su kroz najteže pripreme u karijeri.

Stvarno se kod Zemana pakleno radi. To je njegov princip. Niko od nas do sada nije doživeo da pet ili šest sati dnevno trenira. I ja i svi ostali se trudimo da fizički izdržimo napore i da se što bolje prilagodimo tom sistemu. Teški treninzi bili su dan pre ili na sam dan prijateljske utakmice, tako da su noge često bile veoma teške. Očekujem da će taj vredan rad na kraju dati dobre rezultate“, kaže Koroman.

Jedan od osnovnih problema tokom priprema bio je nekompletan sastav. Razlozi su bili opravdane prirode – povrede, kao i učešće na Olimpijskim igrama.

Mi igrači sa iskustvom u Zvezdi trudimo se da novajlijama objasnimo kolika je odgovornost na svima nama i šta se sve očekuje od nas. Otišlo je dosta standardnih prvotimaca, ali smo sigurno da ova ekipa kada je kompletna može dobro da igra. Trebaće nam možda malo vremena da se uigramo, ali će dobra igra sigurno doći kada krenu prave utakmice“, tvrdi Koroman.

Mnogo se pisalo u novinama i o kapitenskoj traci Crvene zvezde, koja nosi veliku odgovornost.

Meni je kapitenska traka oduzeta zbog neprimerenih izjava u novinama. To je stav kluba i ja ga poštujem. Nema nikakvih sukoba. Milijaš će biti pravi kapiten, jer je dobar momak, sjajan lider i odličan fudbaler. Možda je i bolje tako, jer sam ja velika prznica, a on je mnogo smireniji“, zaključuje Koroman.

Prvi zvanični meč fudbaleri Crvene zvezde odigraće u četvrtak, 14. avgusta u Nikoziji protiv Apoela u drugom kolu kvalifikacija Kupa UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve