Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.08.2008.

18:18

Drogba nagovestio ostanak u Čelsiju

Fudbaler Čelsija Didije Drogba nagovestio je da će potpisati novi četvorogodišnji ugovor sa klubom.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Tako bi vrsni centarfor okončao spekulacije u vezi sa svojim odlaskom sa Stamford Bridža. Priča se da su za 30-godišnjeg napadača zainteresovani Milan, Barselona i Inter, ali on bi najradije ostao u zapaadnom Londonu,. „Ubeđen sam da će razgovori sa Čelsijem imati pozitivan ishod“, rekao je 188 cm visoki igrač.

Izvršni direktor ’Plavaca’ Piter Kenjon prošle sedmice je rekao da su velike šanse da Drogba i Frenk Lampard, dve zvezde Čelsija, ostanu u klubu.

Drogba ima još dve godine sadašnjeg ugovora, želi novi, ali tvrdi da mu novac nije prioritet.

„Čelnici kluba žele da pričaju sa mnom i ja sam otvoren za razgovor. I dalje sam igrač Čelsija. Novac nije presudan faktor i ako Čelsi pokaže da me zaista želi moguće je da prihvatim ponudu“.

Didije Drogba je profesionalnu karijeru počeo u Le Manu 1998. godine, a posle četiri sezone u tom klubu preselio se u Gengamp. Dobre partije preporučile su ga Olimpiku iz Marseja, a na Stamford Bridž 2004. godine doveo ga je Žoze Murinjo za 24 miliona funti.

Za reprezentaciju Obale Slonovače igra od 2002. godine i postigao je 34 gola na 52 utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

10 h

U fokusu

Vidi sve