Đanijev oproštaj, prvi deo

Prvi deo oproštaja nekadašnjeg asa Partizana i reprezentativca SRJ Saše Ćurčića održan je u Besnom Foku.

Izvor: B92 Srbija
Podeli

U duelu ekipe Partizan 1994, sastavljene od postave koja je osvojila drugu duplu krunu u istoriji crno-belih, i ekipe Pionira iz Besnog Foka, u kojoj je "Đani" ponikao, pobedili su crno-beli veterani rezultatom 2:0. Drugi čin oproštaja biće održan na stadonu u Humskoj, u nekom kasnijem terminu koji u ovom trenutku još nije određen, kada će učestvovati i prvi tim Partizana.

U Besnom Foku, mestu nedaleko od Beograda na levoj obali Dunava, ekipu Partizana predvodio je najtrofejniji trener u klupskoj istoriji Ljubiša Tumbaković, a uz Ćurčića igrali su asovi sa kraja 80-ih i iz prve polovine 90-ih Mirković, Spasić, Ćirić, Čurović i mnogi drugi. Zbog igračkih, trenerskih ili funkcionerskih obaveza izostali su neki od članova tima.

Strelci za pobedu od 2:0 bili su slavljenik Saša Ćurčić i Ljubiša Ranković.

U drugom poluvremenu Ćurčić je igrao za Pionir, koji nastupa u Drugoj beogradskoj ligi.

Meč je igran drugog avgusta, na Svetog Iliju, jer je to klupska slava Pionira.

Fudbal

Balde u Sanderlendu

Odbrambeni fudbaler škotskog Seltika, Bobo Balde mogao bi da pojača engleskog Premijerligaša Sanderlend, prenose ostrvski mediji.

Fudbal nedelja 3.08. 13:17 Komentara: 6

Some traži raskid ugovora

Zeman je objasnio da je šansu želeo da pruži nekim drugim napadačima, a Some je navodno već kontaktirao menadžera sa zahtevom za raskid ugovora sa beogradskim klubom.

Fudbal nedelja 3.08. 11:08 Komentara: 15