Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.07.2008.

16:29

Emre Belozoglu u Fenerbahčeu

Bivši fudbaler Njukasla Emre Belozoglu potpisao je četvorogodišnji ugovor sa vicešampionom Turske, Fenerbahčeom iz Istanbula.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

"Godinama se trudim da predstavljam turski fudbal u Evropi. Veoma sam srećan što sam došao u Fenerbahče i nadam se da ću u klubu igrati godinama", rekao je Emre u svojoj prvoj izjavi u novom dresu. Zanimljivo je da je 27-godišnji Belezoglu reputaciju stekao igrajući od svoje 16. do 21. godine za, najvećeg rivala njegovog sadašnjeg kluba, Galatasaraj.

Emre je na prvenstvu Evrope u Švajcarskoj i Austriji bio kapiten reprezentacije Turske, ali je propustio veći deo šampionata zbog povrede.

Turčin je imao ugovor sa Njukaslom do sledeće godine, ali je engleski klub dozvolio svom igraču da pregovara sa Fenerbahčeom.

Belozoglu će se u Fenerbahčeu pridružiti novom treneru Luisu Aragonesu, koji je sa Španijom trijumfovao na prvenstvu Evrope u Austriji i Švajcarskoj i zvezdama kao što su Roberto Karlos, Aleks, Danijel Guiza i Mateja Kežman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve